Csodálatos nyaralás Montenegróban, a csonterősítő pedig elkísért minket

Nagyon régi vágyunk volt, hogy eljussunk a családdal Montenegróba. Ez egy olyan családi nyaralásnak indult, ahol mindenki elengedheti magát és mindenki pihenni, de szórakozni is tud. Sajnos közbe szólt az élet majdnem. Az ijedség szerencsére nagyobb volt, mint a valódi baj, de ezt persze nem tudhattuk előre.

Mivel az egész család részt akart venni a nyaraláson, úgy időzítettük, hogy nagyapa születésnapjára essen a program. Idén lett 80 éves, ami egy szép kerek szám, így pont jól is jött ki, hogy így döntöttünk az időpontválasztást illetően. megvettük a repülőjegyeket, lefoglaltuk a szállást és vártuk, hogy elérkezzen az indulás pillanata.

Egy rutin vizsgálat még hátra volt nagyapának az indulás előtt, melynek az eredménye nem lett túl bíztató. Megállapították, hogy nagyon komoly csontritkulása van, ami azt eredményezheti, hogy a legapróbb behatásra eltörnek a csontjai.

Egy nyaralás alkalmával bármi történhet, így kicsit elbizonytalanodtunk, hogy mi is lenne a jó megoldás: ha otthon maradunk, vagy dacolva mindennel neki vágunk az utazásnak. nagyapa hallani sem akart róla, hogy lemondjuk az utazást, ezért egyöntetűen úgy döntöttünk, hogy belevágunk, lesz, ami lesz.

Az orvos természetesen írt fel neki csonterősítőt, ami persze ilyen rövid idő alatt nem tudja kifejteni igazán a hatását, de ártani nem árthat.

A nyaralás végül csodálatosan sikerült, nagyon jól éreztük magunkat mindannyian. A szállás, a tenger, a hangulat, minden tökéletes volt és bér az első pár nap azzal telt, hogy mindenki agyonóvta nagyapát, de mikor kikelt magából és mindenkit leállított, elkezdtük a dolgot együtt élvezni és egy csodálatos élmény kerekedett ki belőle.

A fotókat valószínűleg még a mi unokáinknak is mutogatni fogjuk, és sosem felejtjük el ezt a nagyszerű élményt Montenegróban.

Az ember hálás lehet mindenért, amit az élettől kap és annak is kell lennie. Sajnos a rossz attitűd, hogy mindig csak a rosszat vesszük észre majdnem rajtunk is eluralkodott, de végül jobb belátásra tértünk, és rájöttünk, hogy a boldogság egyetlen titka, ha a jót tartjuk a szemünk előtt folyamatosan a rosszal szemben.