Kalandos utazás és az eltűnt babakocsi

Már sokadszorra megyünk Montenegróba, de még mindig nem tudom megunni ezt a helyet. Imádom a hangulatát, a kedves embereket, a pikáns ételeket, és persze a kényelmes szállodákat. Most is sikerült egy szép szobát lefoglalni a kedvenc szállodánkban, ahová az elmúlt években többször is visszajártunk. Most is nagyon készültünk az utazásra, de ekkor borzasztó dolog történt.

A férjem egyik este kint hagyta az udvaron a babakocsinkat, és másnapra eltűnt.

Nem tudtam, hogy ilyen is megeshet egy olyan nyugodt kisvárosban, ahol mi élünk, de úgy tűnik, minden lehetséges. Nagyon feldúlt voltam egész nap, nemcsak azért, mert így újat kell vennünk, hanem mert babakocsi nélkül nem tudunk elmenni az utazásra. Nem hordozhatom karban végig a kis Lacit Montenegrón.

Nem tudtuk mit csináljunk, kitől kérhetnénk kölcsön hirtelen egy kocsit. Úgyhogy vennünk kellett egyet.

Az előző babakocsink Kunert márkájú volt, és most is ilyet szeretünk volna venni, mert nekünk nagyon bevált. Végül nagyon hamar sikerült olyan oldalt találni, ahol sok Kunert babakocsi közül választhattunk.

Így a vadi új Kunert babakocsival indulhattunk neki az útnak. A nehéz kezdés ellenére az út nagyon jól sikerült, és végül még örültem is, hogy egy új, divatos és színes kocsiban tolhatom végig Lacit a város utcáin. Elvégre mindig az a lényeg, hogy a család élvezze az utazást, és együtt töltsünk egy kis időt.