Mivel foglaljuk le a gyereket a nyaraláson?

Múlt nyáron végre elterveztük a családdal, hogy elmegyünk Montenegróba nyaralni. Már nagyon régóta érett a dolog, mivel a párom, Sanyi és én már azóta szerettünk volna oda eljutni, mióta összejöttünk, ami bizony nem ma volt. Azóta született két csodás gyermekünk, Peti, aki most 10 éves és Petra, aki mindjárt 2 éves. Petrával még sosem utaztunk sehova a nagyiékon kívül, de azért két hétre nem szerettük volna lepasszolni mamáéknak, így úgy döntöttünk, magunkkal visszük őt is a nyaralásra. Mivel épp a rohangálós, hiperaktív korszakát éli, el sem tudtam képzelni, hogy fogja kibírni a hosszú autóutat. Találnunk kellett neki egy olyan elfoglaltságot, ami biztos leköti őt majd.

A férjemmel leültünk egyik este, hogy megnézzük, milyen játékokat találunk a neten, ami szerintünk tetszene Petrának és elszórakozni vele akár órákon át. Okosan kellett döntenünk, mert szerettünk volna olyan dolgot venni neki, ami nem csak leköti, hanem fejleszti is a tudását. Elsősorban ilyen fejlesztő játékokat kerestünk, mikor rábukkantunk a Játék Webshop oldalára. Rengeteg féle játék fogadott ott minket, igen nagy a választék náluk, de a legjobban a gyermek laptop és tablet kategória fogott meg minket. Úgy gondoltunk, onnan bármelyik termék megfelelő lenne a mi kis Petránknak. Egy pár perces tanácskozás után ki is választottuk azt, ami a legjobban tetszett és leadtuk a rendelést. Ez igen könnyen ment, mivel csak a kosárba kellett helyezni a terméket, onnan pedig csupán pár kattintás volt az egész. A szállítási költség is csak 990 Ft volt, de ha 20 000 Ft értékben vásároltunk volna, még ezt sem kellett volna fizetni. Mivel lehetett bankkártyával fizetni, ezért azt a fizetési lehetőséget választottuk. Sokkal jobban szeretem ezt, mint a futárnál a készpénzzel szerencsétlenkedni. A csomagokat a GLS-sel szállíttatja ki a cég, ami plusz pont, mert ez egy megbízható futárszolgálat, ezért nem féltem attól, hogy esetleg nem kapjuk meg Petra játékát. Nem is kellett sokat várnunk, a Játék Webshop színvonalas szolgáltatásának és a GLS gyorsaságának köszönhetően hamar megérkezett a csomagunk.

A hosszú autóúton Petrát teljes mértékben lefoglalta a gyermek laptop, amit vettünk neki. Remek választás volt a termék is, de a webáruház is, ahonnan megvettük, biztos legközelebb is tőlük fogunk rendelni, ha valamire szüksége lesz a gyerekeknek.