Motoros bolt, és motoros webáruház a városban

Éppen Budapesten jártunk, ajándékot kerestünk egy kedves barátunk számára, aki nemsokára ünnepli a szülinapját. Elég nagy a baráti társaságunk, és egy szülinapi buli mindig jó alkalom, hogy együtt legyünk, és az ünnepelt számára valami meglepetést eszeljünk ki az ajándékon kívül. Évek óta így szokott ez történni, és már számtalan vicces sztorit megéltünk közösen, ami aztán elég emlékezetes marad mindenki számára.auto-424119_640

Egy szuper ajándék

Igazán nem volt konkrét elképzelésünk, mit is ajándékozhatnánk Ervinnek, ezért boltról-boltra járva ötletelgettünk csak, mi a lenne az aminek igazán örülne. Gondolom ismered azt   az érzést te is, mikor nem jut eszedbe semmi, ha nagyon venni szeretnél valakinek valamit, ellenben ha éppen nincs semmi alkalom az ajándékozásra, akkor tuti meglátsz valamit, ami szuper ajándék lenne egy-egy barát vagy ismerős számára. Hát éppen itt tartottunk mi is ezzel.

Egy kávé feldob

Már tucatnyi boltot körbe játunk, de valahogy nem sikerült találni semmit, amin megakadt volna a szemünk, és megfelelőnek találtuk volna. Be ültünk hát egy kávézóba pihenés gyanánt. Pár perc múltán, az utca túloldalán érdekes dolog történt, egy nagyobb motoros csoportosulásra lettünk figyelmesek. Vagy tíz- tizenöt motoros, szuper cuccukban, extrém motorokkal leparkolt egy nagyobb üzlet előtt. Kíváncsiak lettünk persze, mi lehet ami ennyi embert oda vonzott. Gyorsan megittuk a kávénkat, és sietve átmentünk megnézni, mi történhetett vajon ott.

Tiszta Amerika

Hát garantálom, hogy ilyet még te sem láttál! Ahogy át értünk az út túl oldalára, el sem hittük milyen szuper üzletet találtunk! Egy óriási motoros bolt volt, motoros webáruházzal óriási választékkal minden stílusban, igazi ritkaság számba menő motoros felszerelésekkel. Sok közülük teljesen egyedi volt, és biztos nem jön veled szemben az utcán, akár motoros ruháról, akár bukósisakról, vagy csak egy egyszerű motoros kesztyűről legyen szó! Két szintes volt az üzlet, és még csak a földszintet jártuk be, de alig bírtunk betelni a jobbnál-jobb cuccok látványával, szinte választani sem tudtunk, annyi jó ajándék ötletet találtunk.

Bármit megtalálsz itt

Mindegy, hogy a gyorsasági motorokat kedveled, vagy a túrázó csapathoz tartozol, tutira nem tudsz kimenni úgy az üzletből, hogy ne vegyél valamit. A legjobb dolog még benne, hogy akár a lakásodba is találsz ilyen jellegű kiegészítőket is. Ervin boldog lesz.

Gondolhatod mennyire megörültünk mi is, hogy sikeresen megoldódott az ajándékozás kérdése így! Találtunk egy szuper motoros kendőt, és egy nagyon ötletes motoros bortartót az asztalra Ervinnek! Mondhatom, tiszta szerencse, hogy rátaláltunk erre a motoros boltra, és ennyire találó és személyre szabott ajándékot sikerült vennünk!