Nyaralás és az új bőröndöm

bőröndök

Tavaly karácsonyra azt kaptam ajándékba a páromtól, hogy elmehetünk kettesbe kikapcsolódni. Ennek nagyon örültem, az egyetlen ami kissé lelombozott, hogy csak hónapok múlvára szól az időpont foglalásunk. A szülinapom közeledtével tudtam, hogy a barátom egy nyaralással kapcsolatos ajándékot fog adni. Igazából sejtettem, hogy egy bőröndöt fogok kapni, ugyanis az egyik kedvenc bőröndömnek letört a fogantyúja és már nem lehet megcsináltatni. Nagyon sajnáltam is!

Amikor elérkezett a várva-várt szülinap az ajándék méretéből már arra következtettem, hogy bizony tényleg bőröndöt fogok kapni. Nagyon vártam, hogy kibonthassam, de mikor kibontottam, csalódás ért. Egyáltalán nem olyat kaptam amilyenre számítottam.

  • Ez mi? – kérdeztem.
  • Ez egy nagyon szép bőrönd! – mondta a párom. – Nem tetszik?
  • Tényleg nagyon szép, de ez nem én vagyok. Egyszerűen teljesen más stílus, mint amilyen nekem van.
  • Nem gondoltam, hogy egy bőröndnél fontos ez!
  • Nem gondolod hogy fontos hogy hozzám passzoljon? Ezt mégis hogy gondolod?

Rá se bírtam nézni arra a bőröndre többé. Hogy lehet, hogy a barátom ennyire nem ismer? Már két éve vagyunk együtt! Azt hittem ennyi idő alatt azért kiismert már! De nem.

  • De drágám! Nézd meg, ez nagyon minőségi! Ez nem fog úgy szétszakadni mint a másik! Garancia is van rá!
  • Nem érdekel! – mondtam durcásan.

Veszekedtünk. Nagyon rosszul éreztem magam. Utólag már megbántam, hogy egy bőrönd miatt kicsaptam a hisztit. Aztán úgy gondoltam, jóvá teszem a dolgot. Bementem a szobába. A gép előtt ült.

  • Figyelj, hol vetted azt a bőröndöt?
  • Rendeltem. – majd megmutatta azt az oldalt ahonnan rendelte.

Megnéztem én is az oldalt, és meglepve tapasztaltam, hogy nagyon szép, stílusos bőröndök vannak alacsony áron meghirdetve. Mindegyik minőségi gyártmány, többségük Olaszországban készült.Nem hittem a szememnek! Ezen az oldalon ennyi szép, jó minőségű bőrönd van, és a barátom mégis a számomra legkevésbé tetszőt választotta?

Felhívtuk a kereskedést, és elmondta a barátom a helyzetet. Nagyon megértőek és kedvesek voltak velünk. Pedig a legtöbben nem örülnek ha esetleg arról beszélünk, hogy mégse tetszik nekünk amit kaptunk. Elmondtuk, hogy nem a termékkel van hiba, hanem pusztán, hogy nekem nem tetszik az amelyiket a párom választott nekem. Megértették a problémát, és azt javasolták, hogy ha esetleg van olyan bőrönd ami tetszik, akkor a csomagcsere program keretében szívesen kicserélik nekünk. Nagyon örültünk ennek a lehetőségnek, mert bizony találtam olyat ami tetszik. Azt mondták ne aggódjak, ha különbözik az ár, mert ha az általam választott bőrönd olcsóbb, akkor visszaadják a különbözetet. Ez nagyon nagyvonalú tőlük, és az is, hogy nem kell még pluszba ráfizetnünk a plusz kiszállítási miatt. Úgy gondolom, ez nem csak korrekt, hanem igazán kedves ajánlat. Mondták, hogy ha drágább a termék, mint a termék, akkor se aggódjak, mert csak a különbözetet kell kifizetni. Ennek is örültem, mert ami nekem tetszett egy hangyányival többe került. De ez nem jelentett problémát. Pár nap múlva a futár ki is hozta az új bőröndöt és elvitte a régit. Kifizettük a különbözetet és már el is volt intézve. Szerencse, hogy nem kellett a visszaküldéssel bajlódni, meg ilyenek. Nagyon jól jártunk!

Most már duplán sajnálom, hogy így felfújtam ezt az ügyet, pedig nagyon egyszerűen elintéztük. De legalább azt elértem, hogy a párom már sokkal jobban figyel rám, és ez jó!

A nyaralás természetesen nem maradt el, és elmentünk rá az új bőröndömmel. A bőrönd nagyon jól bírta a strapát. Pedig a köves utakon is végighúztam szegény bőröndömet! De még ezek után is újonnan vásároltnak nézett ki! És nagyon praktikus volt, minden elfért benne.

A kereskedésnek pedig azóta is hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan és könnyen elintézték a bőröndcserét. Szerintem fogok még tőlük rendelni, mert nagyon minőségi cuccaik vannak! És egy ilyen eset után a bizalmam is nagyon megnőtt irántuk!